Weet je het niet meer?

Zet jezelf met coaching weer op juiste spoor

In de knoop met jezelf

Zit je in de knoop met jezelf?

 • Je bent zo gefocust op de ander, het goed doen en voldoen aan de verwachtingen, dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Je bent betrokken. Staat altijd voor iedereen klaar. Collega’s en opdrachtgevers werken graag met je samen. Je wordt enorm gewaardeerd, maar van binnen voelt het niet goed. Waar ben jij in dit geheel?
 • Je staat continue aan, het wordt je te veel. Je pakt de dingen op die mis dreigen te gaan. Als je een vraag krijgt, dan ga je gelijk lopen. Je doet het liever zelf, dat is sneller en dan weet je in elk geval dat het goed gebeurt. Je bent steeds vaker moe, en het lukt maar niet om het rustiger aan te doen.
 • Je wilt je team meer verantwoordelijkheid geven. Je wordt bij ieder besluit betrokken, zelfs bij de kleinste. Je vindt dat niet nodig, maar het gebeurt gewoon. Waar leg je de balans tussen ruimte geven en controle behouden.
 • Je hebt voortdurend negatieve gedachten over wat de ander zou kunnen gaan denken. Je hebt een (onbewuste) angst dat je niet aan de verwachtingen voldoet. Dat je door de mand kan vallen, tekortschiet of faalt. Je bent er onzeker door geworden, en daar wil je van af.
 • Je hebt het idee dat je er niet bij hoort. Dat je niet aardig wordt gevonden. Dat je niet wordt gezien of gehoord. Dat de ander je niet waardeert. Je bent bijvoorbeeld gaan pleasen of extreem perfectionistisch geworden.

Wees gerust

  Als je jezelf in bovenstaande opsomming herkent, weet dan dat je niet enige bent met deze gevoelens. We hebben allemaal wel eens een moment of periode in ons leven dat we het niet even meer weten, dat we in de knoop zitten met onszelf. Dat is menselijk en overkomt echt iedereen weleens.
  Soms keert het steeds terug en lukt het niet om het te veranderen. Je voelt wel dat je meer kunt of dat het anders kan, maar vindt het lastig erbij te komen, het vol te houden of in je eentje te realiseren.
  Dan helpt het om met iemand te sparren die luistert, je de juiste vragen stelt, je bewust maakt van je automatismen, je in beweging brengt en aanmoedigt. Het zet je weer op het juiste spoor.
Wil jij graag

Wil jij graag

 • Meer rust in je hoofd en lijf.
 • Weer lekker in je vel zitten.
 • Meer jezelf zijn en doen wat bij jou past.
 • Meer zelfvertrouwen hebben.
 • Je passies en plezier terugvinden.
 • Je weer gelukkig en blij voelen.
"Coaching is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling, een spiegel en een doortastende coach." 
Wat daarvoor nodig is

Wat daarvoor nodig is

"Waarom doe ik wat ik doe?"

In een coachtraject krijg je inzicht in je gedachten en gedragspatronen. Gedachten die veiligheid geven, en moeilijke keuzes en kwetsbaarheid vermijden. Die je weghouden van je dromen, doelen en plannen.

Als je bewust bent van je gedrag in het moment, ben je vrij om ander gedrag te kiezen. Het doorbreken van patronen, zet je weer aan het roer, je piekert minder en gaat over tot actie. Coaching verhelderd wat je wilt en hoe je het wilt.


Steviger in je schoenen staan
Je maakt onderscheid tussen jouw gevoel en dat van de ander. Je spreekt je uit, geeft aan wanneer er een grens wordt bereikt. Je gaat niet zomaar akkoord met veranderingen die een negatief effect hebben op jou en je energie. Je durft te onderhandelen. 


Energie om iets nieuws te ondernemen

Met coaching word je bewust van je sterke en van je ontwikkelpunten. Je krijgt meer grip op jouw persoonlijke groei. Je bent gemotiveerd om iets nieuws op te pakken, je te ontwikkelen, verder te specialiseren of verbreden. Nieuwe stappen te zetten die spannend zijn, maar je tegelijkertijd zoveel energie geven. Je ervaart plezier in de dingen die je doet.
Nog dagelijks blij mee!

Max

Nog dagelijks blij mee!

“Soms zijn er mensen die je begrijpen, die direct snappen wat je zegt en doorvragen om je de juiste richting op te sturen. Ron is zo iemand!

Samen met Ron heb ik in een aantal gesprekken mijn persoonlijke situatie doorgelopen en ben ik dankzij hem tot diverse inzichten gekomen over mijn beweegredenen en belemmeringen. Die ik alleen niet had kunnen vinden en die zo praktisch zijn dat ik ze dagelijks gebruik!

Ron is de rust zelve als hij je te woord staat. Weet de juiste vragen te stellen en je de spiegel voor te houden. Om je daarna vaak op een visuele manier feedback en richting geven (zijn grafische terugkoppelingen hangen hier boven mijn bureau). Iets wat mij snel en duidelijk inzicht gaf en waar ik nog dagelijks blij mee ben!"

Ervaren en creatief

Ron is een ervaren professional. Hij kent de dynamiek van organisaties uit eigen ervaring, en weet waar je tegen aan kunt lopen in je werk. Hierdoor kan hij snel schakelen en zich makkelijk inleven. Hij is creatief in zijn aanpak en oplossingen. Inspireert en heeft een hands-on mentaliteit.

Kenmerkend voor Ron is dat hij sterk analytisch is en snel door heeft waar het knelt. Hij houdt je vervolgens een spiegel voor en gaat op een praktische manier met je aan de slag.

Staat voor: betrouwbaar, open, kennis delen, toegankelijk, creatief, analytisch, intuïtief, positief, teamspeler, vriendelijk.

Mijn aanpak

Jij staat centraal

Jij staat centraal

Jij staat centraal. Jóuw situatie, kwaliteiten, wensen, doelen, waarden en normen. We werken vanuit het nu, met wat zich aandient, en daarbij mag alles gezien en gehoord worden.

Daarbij kijk ik naar jou als individu, het team en het systeem waar je deel vanuit maakt. Het systeem kan de afdeling, organisatie of familie zijn, en heeft invloed op jou en andersom. Jij hebt invloed op het systeem.

In een intakegesprek vraag ik je over de situatie en wat er speelt, waar je last van hebt en hoe je het anders wil. Ik vertel hierin ook wie ik ben, hoe ik werk en wat voor type oefeningen ik gebruik. De intake is gratis vanwege de klik, die wil je allebei ervaren.

Ik werk doel-, oplossings- en actiegericht. Vanuit de huidige situatie, knelpunten, beoogde doelen en wat je nodig hebt om in beweging te komen.

Als we na de intake zeggen ‘we gaan verder’, dan maak ik op basis van wat we besproken hebben een coachplan, met bijbehorende offerte en overeenkomst.

Tussentijds evalueren we het behalen van je persoonlijke doelen, de aanpak en de resultaten.

Wat levert mijn traject je op?

We gaan samen op zoek naar een oplossing die bij jou en jouw situatie past, hierdoor zal het resultaat voor iedereen anders zijn.

Het kan zijn:

 • Inzicht in belemmerende overtuigingen, herhalende patronen, gevoelens, gedachten en weerstanden.
 • Doorbreken aangepaste persoonlijkheid en aangeleerde gedragspatronen.
 • Inzicht in onbewuste patronen in relatie tot anderen.
 • Meer ruimte, rust en vrijheid voor wie je in de kern bent met andere keuzes en ander gedrag.
 • Je kunt met gemak alles wat op je pad komt aan, en overziet het geheel beter.
 • Meer plezier in je werk door je unieke talenten in te zetten.


Dit doen we stap voor stap, zodat het ook echt voor je gaat werken. Het begint bij de eerste stap die je nu kunt zetten. En die zet je door je bewust te worden van wat jou onbewust tegenhoudt. Zodat je dit gaat zien en kunt doorbreken. 

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten

Wil je direct aan de slag? Wil je eerst meer weten of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om me te bellen of mailen. Bel of app me op 06 - 533 505 68 of stuur een mail naar ron@nautilus-ct.nl.

Wil je dat ik contact met jouw opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en uiterlijk de volgende werkdag hoor je van me. 

Heb je alleen een korte vraag? Die kan je ook hieronder stellen.

Je contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wellicht spreek ik je binnenkort!